LIVE LIFE SIMPLY

tiistai 25. tammikuuta 2011

Jälleen oksennustautia

Eilen aamulla olin jo pukeissa lähdössä töihin, kun vatsaan sattui niin paljon, että piti vain itkeä keittiössä. En sitten lähtenyt töihin, vaan makoilin koko päivän sohvalla. Paha olo alkoi jo yöllä ja olin varma, että oksennankin yöllä maatessani pää lavuaarissa (eikä mahan vellomista auttanut kun vilivilpertti potki mahassa koko ajan). Mies oli viettänyt yön pesuhuoneen pöntöllä ämpärin kanssa ja sai varmaan muutaman kilon pois. Mulla eilen kuumettakin, mutta tänä aamuna käväisin pari tuntia töissä. Lyhyt päivä, koska neiti alkoi oksentamaan viikko pojan jälkeen (t'änään aamuyöllä). Perheen miehillä tauti ollut melko rajua, neidillä näyttää menneen pahin ohi ja kuume nousseen. Mulla nyt päänsärkyä (kai aikaisesta heräämisestä) ja töissä ehti kyllä tuntua, että olen raskaana. Eilen mahassa oli jumppaa koko päivän. Jollakulla on virtaa munkin puolesta.

Eilinen syöminen jäi vähäiseksi, vasta ihan illalla tuntui hieman nälkä ja tänään aamuyöllä yhden aikoihin ihan pahaa teki ku oli nälkä. Söin eilen banaanin  päivällä kahdessa osassa ja illalla vähän rypäleitä sekä appelsiinia. Ihme, kun tuntuu että syön koko ajan. Ei vain ollut edes eilen nälkä. Voi kun voisi normaalistikin olla syömättä kaikkea mitä näkee.

Eilen siis mie makoilin päivän sohvalla ja mies makuuhuoneessa. Kotona oli hiljaista. Sohva onkin kovassa käytössä: toissayönä mies nukkuin alkuyön, neiti loppuyön ja mie kuudesta eteenpäin n. 16.45 asti (tuli katottua muutama ohjelma unien välillä). Sillloin oli pakko nosuta, koska olin särkylääkkeellä saanu kuumetta alemmas ja mies oli jo vieny ja hakenu kipeänä pojan hoidosta, mie vein pojan urheilukerhoon ja kävin kaupassa. Kaupassa haahuilin ja teki pahaa, mutta selvisin.

Nyt suunnittelen imetystyynyä (hain netistä ohjeita). Mutta taidan siirtää sen teon tulevaisuuteen, on noita muitakin ompeluhommia kesken ja taidan ottaa tirsat. Katson nyt samalla neidin kanssa tuhkimoa. Neidillä jäi jälleen uinti ja tanssi välistä....

Oli jotain muutakin (tai paljonki ajatuksia), mutta just nyt aivot lyö tyhjää. Niin, mistähän se kolmas kolmannes oikein alkaa, kun Liberon mukaan 25+0 ja eilen kun otin särkylääkettä, sitä ei ssanu ottaaa viimeisellä komanneksella (rv28-40)???

-rv 25+1-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti