LIVE LIFE SIMPLY

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Joku taisi kääntyä

 Tänään heitin läjän jouluisia kukkia roskiin. Amaryllikset saivat jäädä, sillä niillä uusi kierros menossa. Tämä kukka kukki jouluna kauniisti neljän kukan voimin. Viime viikolla kukka yllätti: siinä olikin viisi aukeamassa olevaa. Pian huomasin erehtyneeni: kukkia onkin kuusi!!!! Ihminen, joka pääasia tappaa kaiken kukkivan sai palkakseen tällaisen, yes!
Vauvoja siellä ja täällä. Aamulla luin entisen kollegani saaneen tytön, pian saa tildaystävä (tai vaikka juuri tällä hetkellä, vauvoistahan ei koskaan tiiä). Ja vasta laitoin ystävälleni viestiä päiväntasaajan toiselle puolen (emme ole jutelleen puoleentoista vuoteen, sillä hän oli täällä kun mie ulkomailla) ja hän soitti pitkän puhelun. Hän oli jäänyt jo äitiyslomalle, ensi kuun lopulla laskettu aika. Hänen esikoisensa syntyi 9 päivää ennen poikaani ja nyt olemme jälleen samaan aikaan raskaana. Hänellä on apulainen, joka auttaa kotona siivoamaan ja tekee myös ruokaa. Kiva, siellä kulttuurissa se on enemmänkin  ihme, jos apulaista ei ole.

Unohdin mainita, että ostin alkuviikosta kirpputorilta (mihin jokainen voi viedä omansa myytäväksi) vauvalle vaatteita. Alesta en ole vaatteita löytänyt, mutta nyt löysin. 10 eurolla sain mustat kengät (vauva ei tosiaankaan niitä köytä, mutta olivat hienot), velourhousut, potkarit, yöpuvun, pari lyhythihaista ja 1 tai 2 pitkähihaista bodya (koot 50-62). Eli edullisesti kerrankin. Vaatteet menivät heti leikkeihin: mun vanhoja nukkeja, toiselle 50cm ja isommalle 56cm sopivia. Aionkin vauvanvaatteita etsiä sit eri nurkista kun jään äitiyslomalle ja pestä niitä sitten.

Eilen huomasin potkujen kohdistuvan pääasiassa als: tuntui kun maanjäristys tai ukkonen olisi: rytmikkäitä potkija virtsarakkoon ja alavatsaan. Eilen olikin ahdistavaa oloa, taisi päällään pukata yläosaan. Bodypumpissakin taisi hieman joitain asentoja vastustaa. En ehtinyt kyllä ihan samaan rytmiin toisten kanssa, varsinkin kyykyissä olin hidas. Ja aivan kuin en olisi ikinä urheillutkaan, joka paikka meni helposti hapoille. Tänään kävin sitten vain crosstrainerilla polkemassa tunnin (vaikka vaihtoehtona olisi ollut jäädä miehen viereen nukkuun, lapset anopilla).

Neidillä taas lämpöä, mie jo saanut saman köhän (räkäklimppejä kurkussa ja yskä). POika ekaa kertaa hoitokaverin synttäreillä. Saa nähä saako mies pojan ilman tappelua lähteen kotiin, kun synttäri kestävät kutsun mukaan 14-18 (meän pojalle saa 2 tuntia riittää!).

- raskausviikot 23+6 -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti