LIVE LIFE SIMPLY

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

oksennustauti ja kolmas kolmannes

Kotona toista päivää lasten kanssa ja tuntuu jo riittävän. Maanantaina mies oli neidin kanssa kotona ja mie tiistaiksi ilmoitin olevani vielä neitiä hoitamassa (taas sama sahaava lämpöä ja lämpöä ei -tauti). No maanantai-tiistai välisenä yönä sitten poika oksensikin KOKO yön: aloitti joskus klo 22 jälkeen ja viimeinen oksennus tuli tiistaina puol 9. Mies hoiti oksennusruljanssin koko yön (mie siivosin eka oksennussotkut wc:stä kun ei ehtiny, sen jälkeen kaikki menikin ämpäriin) ja mie nousin vasta viiden jälkeen. Toki nukkuminen ei ollut kunnollista kun jokaiseen oksennukseen heräsin, mutta ei tarvinnu juosta poikaa katsomaan. Niinpä mies sai nukkua reilut kolme tuntia ennen töihin menoa. Pisteet miehelle, joka ei edes pyytänyt mua nouseen missään vaiheessa vaan siirtyi sohvalle nukkuun (helpompi siitä mennä poikaa auttaan). Poika ei nukkunut yöllä juurikaan ja vasta neuvolan jälkeen puolen päivän maissa otti muutaman tunnin tirsat. Syömään en ole vieläkään kunnolla saanut, onneksi nestettä juuri tarpeeksi. Mutta itse olin sitten ihan out eilisen; en tehnyt muuta kuin söin (leivoin jonku suklaa-rahka-jutun), luin kirjaa ja olin vaan.

Taas kauhea väsy. Lapset känkkäränkkiä eikä itellä hermoja. Neiti pulttaa pikkuasioista (pallo hukassa:itku, ei ehtinyt vilkuttaa isälle: itku...). Poika ei ala syömään, suuttuu kun yritän ehdottaa isoa veistä kiiwin halkaisuun (poika repii sen halki ilman veistä, mutta se maistuu pahalle, siellä se odottaa edelleen keittiön pöydällä jos joku eli mie siivoaisin sen pois). Ja mie syön niitä lihottavia suolapähkinöitä. Haloo, ei kai tästä päivästä tule tämmönen taas. Niin, ja jouduin perumaan odottamani kasvohoidonkin kun pitää pojua hoitaa (edellisen kerran Suomessa moisessa ylellisyydessä kävin raskaana ollessani eli varmaan -05). Viime viikolla naama ilman finnejä muutaman päivän, nyt taas naama kukkii (varsinkin leuka) ja kukoistaa. NO, uusi yritys ensi viikolla.

Toisaalta kotona olo ei haittaa (jos vain saisin jotain järkevääkin tehtyä), koska maanantaina oli supistuksia. Maha kai tiesi kolmannen kolmaksen alkavan (en ois tienny, mutta se Liberon ohjelma puhelimessa kertoi näin olevan). Myös eilen muutama supistus tuli.

Pitänee kirjautua Kelan sivuille ja värkätä vanhempianetuushakemus sinne. Vaikka varmaan siitä sitten puuttuu vaikka mitä...Yritetään nyt edes.

- raskausviikot 24+2  -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti