LIVE LIFE SIMPLY

lauantai 29. tammikuuta 2011

Kelalta nopeaa toimintaa

Viime viikon keskiviikkona tein netissä mm. äitiysavustus -hakemuksen ja viime viikon perjantaina vein sitten iltapäivällä vähän ennen klo 14 hakemukseen liitettävän terkkarin lapun. Tällä viikolla tuli päätös äitiysavustuksesta, joka oli päivätty viime viikon perjantaille ja äitiyspakkauksen hain eilen (oli viikko hakemuksesta postissa, mutta lapun tuleminen kotiin ja mun paketin haku vei pari päivää). Siis viikossa epätäydellisen hakemuksen jättämisestä, ei paha, eller hur?

Äitiyspakkaus oli meän neidille pettymys: "Onko tässä vain poikavaatteita?". NO oli kyllä aika lailla harmaata ja ruskeaa, muutama keltanen/oranssi vaate. Ja hieman tylsiäkin osa, mutta onpahan jotain lapselle päälle laitettavaa. Eniten ihastuin tuohon unipussiin vai mikä lie toppapussi vaunuihin onkaan. Tosin vaunuihin mulla on olemassa vaunujen lämmin peitto ja neidin äp jäänyt pussi.  Mietin vain, miten muodistaisin muutamaa hyvin tylsää vaatetta, ideoita?? Voi olla, että suunnitelen vain, enkä mitään saa tehtyä Laatikko makaa keskellä olohuonetta, mihinkähän sen pukkais????

Kauhea väsy ollut koko viikon. Aamuisin ´jo ennen töiden alkua silmät tuntuneet väsyneiltä, aivanko oisin lukenu hämärässä. Nukkunut olen mahan puolesta hyvin, mutta neidin kömpiessä meän vuoteeseen nukkumistila on vähentynyt. Kauankohan tuo jatkuu??? Ei taida neiti vieläkään olla terve: aamulla vaan makasi sohvalla eikä etsinyt tanssikamppeita ajoissa vaan itki ja kiukutteli: ei ehtiny tanssiin ja sai mennä unille (nukkui toista tuntia, normaalisti ei ota päikkäreitä edes kerran kuussa). Eikä menty sitten synttäreillekään. Poikaki kiukutteli, vaikka pääsi käymään purkamassa energiaa isin kanssa luistelemassa lumipyryssä. Ja tähän päälle tulossa sitten vielä yksi huutaja. Varapäreitä rekallinen, kiitos! Sain siinä välissä  (pojat luistelemassa, neiti unilla) vähän siivottua ja aloin silittään verhoja (yli kaksi tuntia meni). Keittiöön sain jo vaihdettua, mutta olkkarin verhot odottaa. Väsyttää liikaa... Ja seisominen ärsytti selkää. Nyt ajatus loppu: järki seisoo....

- rv 25+ 5  -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti