LIVE LIFE SIMPLY

perjantai 4. helmikuuta 2011

Lääkäri

Eilen aamulla oli vuorossa lääkäri. Paino oli noussut (onneksi) vain vajaa 450g/viikko. Ja miehän en edes syöny kunnolla muutamana päivänä, ku se mahatauti vei ruokahalut. oikeastaan viime viikolla söin melko vähän ja melko hyvin. Taitaa siis paino taas pompata, kun parin viikon päästä on terkkari (juuri pistelin poskeen paksun kaurakeksin suklaalaa, koululaisten myymän isoäidin keksin).

Lääkärissä kaikki oli hyvin (kohdunkaulaa hyvin, lapsivettä runsaasti...). Vauvan mitat ultralla vastasivat juuri laskettua päivää (9.5.2011). Muutoin  mitat menivät juuri keskikäyrällä, mutta paino oli vain hiukkasen keskikäyrän yläpuolella. Kun painoarvio oli viime vuoden lopun rakenneultrassa n. 380g, nyt reilua kuukautta myöhemmin painoarvio oli n. 1kg. Viimeksi ipanapa oli poikittain, eilen  pää alaspäin (juuri nyt taitaa siis toisella jalalla pukata kylkiluun alle, kun tuntuu ahdistavalta vasemmalla). Kysyin lääkäriltä uuden vuoden aikoihin sattuneista ahdistusjutuista, meinasi vauvan painaneen suuria verisuonia ja siitä aiheutuneen ahdistuksen kurkussa (tuintui kun sydän pomppisi kurkussa).
Minä pienenä, varmaan 1v kuva
Tässäpä meän lasten geeniperimän lähteet: kaksi blondia pienenä ;O)

Lasteni isä (eli mieheni) pienenä
 Hävyn alueella on parina päivänä tuntunu melkoista särkyä (aivan kuten synnytysten jälkeen). Lääkäri totesi, että sinnekin voi niitä suonikohjuja syntyä. Toivottavasti ei. Mulla varmaan särkyä sen takia, että olen viime päivinä seisonut muutaman tunnin putkeen, kun yleensä kuitenkin töissä enimmäkseen istun. Kerhossa tein keskiviikkona vielä kärrynpyörän; koskakohan tajuan olla pyörimättä pä alaspäin.

Viime viikolla en urheillut kuin kerrasn, tällä viikolla olen tsempannut kahtena päivänä salilla crossailemalla. Näytin eilenkin niin joltain virtahevolta, että harkitsin jo julkisesti liikunnasta kieltäytymistä. NO jospa vain välttelis peiliin katsomista, varsinkin kun on vielä kolme kuukautta aikaa leventyä. Oiskohan tänään pizzaperjantai????  Eilen veljenvaimo toi erilaisia leivoksia kylään tullessaan (laitoin viestiä ettei mitään tarjottavaa, tuo känttyjä tullessas). Kärsihän sitä syödä, kun se paino ei ollut hurjasti noussut (nyt n. +11kg), ja hemppakin oli noussut 109:stä 122:en.

Tänään ipanan (pojan jostain laulelusta tarttu mieleen, oisko jossain lastenohjelmassa??miehän nukun aina lastenohjelmien ajan...) liikkui ja kiusasi minua kovastikin töissä. Ulos mennessä en meinannu kenkiä saada jalkaan, autolle kiiruhtaessa tunsin todellakin olevani raskaana ja virtsarakko oli kovilla. JOs jo nyt tämmösiä päiviä alkaa tuleen lisää, taidan joutua saikulle aikasemmin. Nyt särkee hävyn aluetta, vaikka olenkin ottanut rauhallisesti ja päivä vasta. Eli jospa ois karkkipäivä ja ottasin rennosti??? Vai ehkäpä vaan valitan turhasta, onhan perjantai ja väsymys melkoinen (vaikka suunnittelinki työpäivän niin, että hommat hoidettiin aamupäivällä ja iltapäivä rennommalla ohjelmalla). NO juoksin kyllä koko ajan jotain kopioimassa... Myönnetään nyt vain, että laiskuus iskee ja vauvan vilkkaus ja tykitys vaan vähän ahdistaa. V iikonloppuja ( silmät luppasee, mutta täytyy hakea poju hoidosta, tehä ruoka, laittaa pyykkejä ja ehkä sitten joutais sohvanpohjalle)!!!!!!!!!!!!!!

- rv 26 + 4  -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti