LIVE LIFE SIMPLY

maanantai 29. marraskuuta 2010

joulua laiteltu...

Alaselkää särkee, vanha vaiva kiusaa. Ja juuri tappelin vajaan tunnin työjuttujen parissa tällä koneella, ehkä tää istuminen huonossa asennossa ei auttanut selkää. Ja apua, huomaan että on hiljasita: pyykinpesukone siis valmis (ei vois vähempää kiinnostaa, viimeksi pistin miehen viikkaan pyykit ku jotain muuta tein ja hieman suutahdin). Mies töissä ja lapset vielä hetken tv:n ääressä. Niin, työjuttuja tein eilenkin kotona, töissä ei enää ehi näin joulun alla. Sain projektiohjeet valmiiksi (pari viikoa aikaa tehdä se), mutta se jakaminen nettisivun kautta ei meinannu millään onnistua (liian uusi asia, en ole opiskellu käyttöä tarpeeksi). No joo, pari viikkoa vielä tiiviisti töissä ja sit pitkä loma.

Liikkeitä kaipailen (siis mahassani elävän olion). Välillä taas unohtanut mahan olemassaolon, mutta sitten jokin asento on ollu hankala. Tosin tänään tempasin sitten voimistelupenkiltä alas arabialaisen (kärrynpyörä, alastulo vain taittaen korkealta kahdelle jalalle kasvot lähtösuuntaan). Täytyy lopettaa moiset....
Olohuoneessa on uusi järjestys (taas, edellisen laitoin lokakuun lopussa). Punaisen "terapiamattoni" on lattialla (matossa suuria villapallukoita, erikoisen tuntuinen kävellä). Sohvaa yksin lauantaina ähelsin ja selkään sattu, sunnuntaina sitten mies sai siirtää lipaston ja nojatuolin (sapetti niin ku toinen vaan la nukkui, tosin kaikki muut meillä flunssasia, mutta silti...). Onneksi mies tänään illassa, niin mun ei tarvinnu poikaa jäädä hoitaan ku hällä eilen lämpöä.

Keittiössä verhojen vaihto vielä edessä, vaikka nätit noi valkosetki. Mutta keittiös myös punaista tulosssa, pari tuntia sitten löysin varastosta laatikon, jossa punanen joulunen vahakangas (ja hyi ku haisee nyt levitettynä). Lapset laittoivat tonttuja ikkunoihinsa ja mie nostin adventtikalenterin seinälle (pitänee katsoa, onko käsityöblogissani siitä kuva; tein viiem jouluksi suuren tonttutytön, jonka hameessa 24 luukkua).

Maha pullottaa, paino nousee (niin kun torttukaudenkin avasin la), väsymys pikkuhiljaa väistyy. Siinäpä ne varsinaiset raskauteen liittyvät jutut onkin. Pitänee nettipalstoillekin mennä katselemaan muiden menoa, mutta kun ei jaksais.... On niin monta tsempattavaa asiaa... Jos vastaantulee raskausblogeja, vinkatkaa!!!
-rv 17+0-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti