LIVE LIFE SIMPLY

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

kova liikkuja: villi lapsi?

Maha-asukkini on tainnut ottaa kasvupyrähdyksen. To-pe yön aikana mahani tuntui kasvaneen valtavasti ja liikkeet ovat lisääntyneet aivan huimasti: mahassani taitaa asua IKILIIKKUJA! No ei onneksi ihan. Mutta tuntuu, kuin siellä olisi jatkuvat bileet (voin kuvitella discopallot), sillä jytinä on kovaa. Perjantaina potkaisi jopa niin kovaa, että virtsarakossa tuntui ikävältä. Ja enää vajaa viisi kuukautta. Minkähänlaista menoa on luvassa? Ihan hirvittää, mitä sitten kun kokoa on enemmän.

Uusinta vauvalehteä on tullu luettua ja se on herättänyt paljon ajatuksia. Mutta nyt ei ole aikaa niitä pohtia, sillä tunnin päästä starttaan äitini ja lasten kanssa mummolaani pikavisiitille korpeen, kauksi palveluista.

Nytkin teen kolmea asiaa: kirjoitan, katson sisutustiimiä ja yritän vilkuilla pojan esittelemiä väritysjuttuja...

Kuvassa muuten 2,5v poikani.

Jotain muutakin piti kirjoittaa, mutta ajatus ei kulje... Niin, eilen sain vihdoin viikkojen jälkeen siivottua: eteisestä joululaatikot pois, villakoirat imuriin, tavaroita pois vääriltä paikoilta. Onpa ihana olla, kun ei jokapaikka huuda: siivoa. Jopa wc:n pöntön puunasin jokapuolelta (kumma, miten se ulkolaitakin kerää pölyä). Rakennusaikana halusin pöntön, jossa suora ulkoreuna, mutta en saanut (miehen lapsuuden treenikamu teki LVI-työt ja hänen kauttaan en saanu haluamaani + hinta ois noussu sit...en muista). Äitiltä sain ihanan ison poron, jossa kukka-asetelmaa: sain oikeastaan siitä syyn siivota -eihän sellanen komistus näytä sotkun keskellä miltään (kuvaa en tähän hätään ehi laittaa).

Miehelle olen puhunut meän tulevasta vilpertistä. Vauva-lehdessä taisi lukea, että jos vauva on vilkas mahassa, on se sitä sitten lapsenakin. Apuuva. Tästä tulee siis pyörremyrsky. Tosin vilkas 5v poikamme oli yksi -vuotiaaksi asti rauhallinen ja sitten hoitoon menon jälkeen onkin ollut suoraan sanoen lähes jatkuvaa uhmaa (voi näitä raivokohtauksia, mun hermot ei tunnu riittävän käsittelemään niitä rauhallisesti, varsinki pe oli töissäkin pientä itsehillinnän harjoittelua, puhumattakaan että sitä ois kotona enää riittäny). Mutta nyt aamupalalle.
- 18+6 -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti