LIVE LIFE SIMPLY

torstai 9. joulukuuta 2010

Paino nousee ilman suklaatakin...

Kiirusta pukkaa ja kovasti, reilu 10 min aikaa ja taas kohti työpaikkaa. Olenhan sentään ehtinyt käydä kaupassa, hakemassa pojan, tehdä ruoan, laittaa pyykit koneeseen ja levähtää vartin verran (toisin kun erä työkaveri saa olla työpaikalla reilut 12 tuntia). Meillä on yhteismyyjäiset, jotka kestävät 20 asti, eli kun kotiin pääsen lapset nukkuneet jo tovin.

Eilen kävin neuvolassa ja paino oli noussut yli 500g/viikko. Ja mie en edes ole aloittanut konvehtirasioiden tyhjentelyä. Enkä edes syö enää jäätelöä iltaisin. No sen siitä saa, kun on yrittänyt liikkua enemmän. Maanatianakin testasin alla olevan mammajumpan (40min kun tein salsadancen ja jonku joogan tyyppisen jutun). Se toimi alkuverryttelynä tunnin (!) lumitöille, sykemittarin mukaan keskisyke oli 143 ja maksimi 164. Ja kulutus 5kg kevyemmän ihmisen mukaa reilu 500kcal. Ja silti vaan painoi nousee. Napostelenkohan mie???? Paino noussut raskauden aikana 5 kiloa, jippii. Tähtäinhän on 20kg, toki ólisin tyytyväisempi pienempiin tuloksiin, mutta aiempien raskauksien perusteella on turha toivoa pysyvänsä hoikkana ja raskaana. Siis mulle täysin mahdoton yhtälö!

Sykkeet kuuluivat hyvín ja liikeet ovat alkabneet tuntua paremmin. Neuvolaas sydänääniä kuunneltaessa mun salamatksutaja ei pysynyt lainkaan paikoillaan: vilkas kaveri, kuten olen jo huomannut. Ja näkihän sen jo ultrassa kun rokkasi niin innoissaan. Mutta lisää toiste, nyt vaatteiden vaihtoon (peukut pystyyn etten väsähdä ja tunika peittää mahan, ei nyt haluttais koko työpaikan kylän kanssa asiaa vatvoa).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti